De componenten

De Kit heeft voor elke wens een oplossing. De componenten zijn gecategoriseerd per uiting. Er is ook een cheatsheet zodat je direct inspiratie krijgt!

  • >

Text

null

Showcase

Niets maakt een site (en daarmee jouw bedrijf) aantrekkelijker dan krachtige visuals. Met deze componenten vertel je jouw verhaal door middel van beeld. Acato helpt je hier graag bij!

Wij hebben de kennis in huis om hier maatwerk doordachte uitingen in te realiseren.

Sliders and carousels

Extensie van de showcase. Maak fantastische responsive sliders op een gemakkelijke en visuele manier. Simpel, snel en met alle functionaliteiten die je nodig hebt.

Cards

Een card is een veelzijdig element dat voorkomt in verschillende componenten. Een card bestaat uit meerdere opties en combinaties. Kleuren, afbeeldingen, lijsten, titels of een call to action.

Controls

Misschien wel het meest gebruikte component. Dit component is een container van meerdere componenten. Hier vind je standaard de teksten, afbeeldingen, forms en quotes componenten in.

Other

Componenten zonder categorie maar wel super handig!

Onze cheatsheet

Donwload hier onze cheatsheet. Handig als naslagwerk tijdens het vullen van je site. Twijfel je over welk component geef ons een seintje!

 

Cheatsheet image in laptop