Voordelen van een Designkit site

Ben je de beperkingen van jouw website zat? Duurt de ontwikkeling te lang? Dan is de DesignKit een ideale oplossing! Door aandacht te besteden aan maatwerk kan het gros van jouw budget gebruikt worden voor liefde.

De bedoeling van de kit

 

Wij vinden het zonde om het wiel steeds opnieuw uit te vinden. Door elementen dat elke site nodig heeft te optimaliseren, te perfectioneren, en te hergebruiken kunnen wij zo veel tijd voor jou besparen. Iedereen binnen jouw team is in staat om zelf gemakkelijk pagina’s aan te maken. De DesignKit biedt ontelbare mogelijkheden om een pagina helemaal naar wens in te richten. De vrijheid om te creëren wat jouw bedrijf nodig heeft. 

icoon – aantal componenten
25 Componenten
 • check Voor elk wat wils
 • check Consistent, website in één stijl
 • check Huisstijl één keer doorgevoerd, overal
icoon – gemak
Gemak
 • check Geen kennis van code nodig
 • check Technisch foutloos en snel
 • check Automatisch responsive
 • check Optimaal gebruiksgemak
icoon – kosten besparen
Kosten besparen
 • check Een overtuigende website begint bij een goede basis
 • check Investeer in het verhaal wat jouw organisatie eigen maakt
 • check Een effectieve site levert meer geld op
 • check Als ambassadeur van onze kit krijg je toegang tot een collectie ready-to-use componenten

Hoogwaardige techniek

 

De Acato Designkit gebruikt WordPress als CMS. WordPress is het meest uitgebreide CMS ter wereld met de grootste community. Wij maken gebruik van de kracht van WordPress om content te vullen en combineren deze met een modern Javascript framework: React.

Gutenberg gebruiken we zodat we een optimale gebruikerservaring bieden aan CMS beheerder.

Schaalvoordelen

 

Bij elk project dat we doen met de Designkit zitten er maatwerk onderdelen bij. Een deel van die maatwerk onderdelen zouden – als nieuw component – ook voor andere bedrijven interessant kunnen zijn.

Hoe meer bedrijven gebruik maken van de Designkit hoe uitgebreider het systeem wordt. Er is immers meer om uit te kiezen en dat maakt elke site uniek. Dat geldt voor nieuwe en voor bestaande klanten.

Styling & Inrichting

 

Alle pagina’s in die nodig zijn voor de website kunnen opgebouwd worden door de gewenste componenten onder elkaar te zetten, het zijn in die zin echte bouwblokken.

Elk component heeft ook eigen instellingen om zo flexibel mogelijk te zijn. Een foto wil je misschien over het hele beeld hebben lopen of misschien ingekaderd, met of zonder een tekstje eroverheen etc.

De styling van de componenten wordt op 1 centrale plek geregeld. De layout options. Hier worden de lettertypen, kleuren etc ingesteld. Alle componenten erven die styling dan over. Dat scheelt enorm veel tijd bij het inrichten en is eenvoudig te doen in wordpress.